torsdag 19. april 2012

Kosemat er tapasmat!


Innimellom, alt for sjelden igrunn -er det tid og rom for å samle sammen
 gode venner til et godt måltid!


Når en har tapas finnes det alltid en rett eller flere som
faller i smak både hos store og små.


Og så var det det med variasjon -scampi har vel 
mer eller mindre fått en fast plass på mitt tapasbord,
selv om vi prøver å få med noen nye retter hver gang!

Under:
Hjemmelagde friterte kyllingnuggets, fylte chorizo-sopp,
hjemmelaget dipp med sambal oelek, hvitløksmarinerte
scampi og fylt smakspaprika! 


Spleisetapas er et konsept som har blitt mer vanlig i min vennekrets,
 muligens som en følge (-hyggelig sådan) av at vi alle er/har blitt småbarnsforeldre! 
Om alle tar med seg noen tapasretter hver, så blir det en stor festmiddag alt i alt 
-og all tapas passer jo sammen, så dette er perfekt og anbefales på det sterkeste. 

I tillegg til bildene over hadde vi blinis, marinerte kyllingklubber
marinerte oliven, hjemmelagde trøfler og hjemmelaget sitronmousse... 

...og en fantastisk hyggelig, sosial aften rundt bordet!
Glemte såklart å ta bilder av de siste rettene
 i min iver etter å prøve ut alt!
ALT kan trygt anbefales!!

Håper DU ble inspirert,
hva med tapas til helgen?

3 kommentarer:

EKTE INTERIØR sa...

Så hyggelig! Det så kjempegodt ut, jeg elsker tapas! Den fylte paprikan så knallgod ut. :)

Mine Delikatesser sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Det ser jo godt ut. blir jo sulten av å se på bildene. God helg.